Meie kauplused Tallinnas - Ülemiste Keskus ja Narvas - Astri Keskus
Close

Meie Juveelisalong kolib 1. korrusele Astri Keskuses Narva

Kallid ostjad!

Oleme juba 7 aastat müünud ehteid Astri Keskuses Narva. On aeg ette kujutada end keskusele lähemal ja seista suurte juveelivõrkudega samas reas. Sellega seoses kolime 2023.aasta augustis uude asukohta suuremasse jaemüügipinda esimesel korrusel, ja majutada veelgi rohkem oma tooteid.

Meid võib leida ja külastada 1. korrusel, kus TOP SHOP veel töötab.

Kui avame oma uksed pärast kolimist ja renoveerimist, on teie jaoks “kliendipäev”. Uues salongis lisame veelgi rohkem uudseid ehteid kullast ja hõbedast. Uued näidised kihlasõrmused tellimiseks, šampanja ja muidugi kaubanduse eripakkumised.

Tähelepanu!!!!

Terve juuli oleme endises asukohas Astri kaubanduskompleksi 3.korrusel.

Close
Cart (0)

Ostukorvis ei ole tooteid. Ostukorvis ei ole tooteid.

Close