Meie kauplused Tallinnas - Ülemiste Keskus ja Narvas - Astri Keskus
Close
diamonds winter

Milliseid ehteid eelistada sügisel ja talvel?

Kui te arvate, et külmal aastaajal pole põhjust ehete kandmiseks, siis te eksite. Just sel ajal saab ja tasub ehetega katsetada. Suvel valisime ju minimalistlikke disaine, kuid talvel ja sügisel on aeg loovuse ja sära jaoks.

Milliseid värve ja toone valida sügiseks ja talveks?

Sügis on kollaste lehtede aeg. On aeg valida soojad ja ergutavad toonid. Sel ajal on vaja harmoneeruda loodusega. Milliseid vääriskive tuleks sel aastaajal eelistada? Näiteks vaarika rubiini, ingveri tsitriini või veinipunast granaatõuna. Need kivid on piisavalt eredad ja samal ajal rahulikud, mistõttu sobivad need ideaalselt sügisgarderoobi.

Talvist pilti saab aga täiendada sügavamate ja küllastunud värvidega. Suurepäraselt sobivad ookeanisafiirid või isegi värskendavad okaspuuahhaadid. Need on vaoshoitud, kuid intensiivsed. Lisaks näevad suurepärased välja mustad värvid, mis täiendavad selle aastaaja atmosfääri.

Ei tasu unustada ka temaatilisi kaunistusi. Näiteks loomadega. Väga asjakohased näevad välja prossid ja kõrvarõngad siilide, armsate oravate või elegantsete rebastega. Lisaks taimemotiivid lillede, tamme- või vahtralehtede kujul, samuti viljade kujul. Ka armsad kondiitritoodete kujulised, näiteks kringlikujulised kaunistused täidavad kurva sügisese vihmase päeva soojuse ja hubasusega.

Valge ja punane kuld on aga sügise ja talve põhivärvid. Kuld näeb hea välja, kui see peegeldab viimaseid päikesekiiri. See täidab pilvised päevad soojuse ja hubasusega. Ent kulla peamine eelis on selle mitmekülgsus. Sellest metallist valmistatud ehted sobivad suurepäraselt nii äriliseks välimuseks kui ka igapäevaseks kandmiseks.

Millised kivid valida sügiseks ja talveks?

See aeg on ideaalne rikkalikke, eriti punaste, värvitoonide jaoks. Seetõttu võiks eelistada naturaalsete looduslike bordoopunaste toonidega kive, näiteks rubiine, granaate, turmaliini või punast spinelli.

Bordoopunased toonid sobivad ideaalselt sügisesse. Kui mõned trendid tulevad ja lähevad, siis granaadist käevõrud või rubiinkividega kõrvarõngad jäävad veel kauaks. Nende peamine eelis on aga see, et need toonid sobivad ideaalselt igas olukorras ja täiendavad igat välimust – nii argipäevast kui pidulikku.

Teine toon, mis võib bordoopunast täiendada või asendada, on kohvišokolaad. Seda tooni vääriskivid soojendavad selle omanikku üllataval kombel ja täidavad teda hubasusega. See võib olla suitsukvarts, mis ühendab endas lakoonilisuse, õrnuse, elegantsi ja naiselikkuse.

Akna tagant paistev hall sügis või lörts on masendavad, tahaks rohkem päikesevalgust. Sellistel hetkedel tulevad appi kollased toonid, mis mitte ainult ei täienda imeliselt sügise välimust, vaid lisavad sellele ka romantika elemendi. Milliseid kive valida, et kinkida endale tükike päikest? Safiir, tsitriin, merevaik või kuldsed pärlid täidavad teie elu suvise meeleoluga.

Mõned inimesed arvavad, et kollane värb ei sobi neile. Kuid see pole nii, sest sellel värvil on lai valik toone – õrnadest ja läbipaistvatest kuni heledate ja küllastunuteni.

Lisaks ärge unustage teemante – need annavad teile kindlasti ereda sära.

Meie kataloogist leiate endale ideaalse ehte, mis soojendab teid ja annab tükikese päikest nii vihmasel sügisel kui ka lumisel talvel.

Close
Cart (0)

Ostukorvis ei ole tooteid. Ostukorvis ei ole tooteid.





Close